BITKOINI 30 000 TOUKOKUUKSIEN TAPAAMISEKSI TOUKOKUUTA 2022, ANALYYTISTIN ASSERIT

Itsenäisen finanssikonsultin Alan Mastersin mukaan on enemmän syitä pitää Bitcoin Future  hallussa kuin myydä sitä lyhyellä aikavälillä.

Analyytikko totesi, että lippulaiva-kryptovaluutta saattaa nousta 30 000 dollariin toukokuuhun 2022 mennessä, vedoten anekdoottiseen tekniseen indikaattoriin, joka tukee hänen erittäin nousevia näkymiään. Suhteellisen voimakkuuden indikaattoriksi tai RSI: ksi kutsuttu ns. Impulssioskillaattori mittaa hintaliikkeiden nopeutta ja muutosta.

Yli 70: n RSI-lukema tekee omaisuuserästä yliostetun. Vastaavasti alle 30: n lukema tekee siitä ylimyydyn. Bitcoin on viime aikoina siirtynyt viikoittaisissa aikatauluissa „yliostettuihin“ ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen, ylittäen vuoden 80.

„Kun Bitcoin nousi ensimmäisen kerran näin korkealle viikoittaisella RSI: llä, se kasvoi suoraan yli 550 päivää“, hän selitti. „Jos saamme samanlaisia ​​toimia nyt, marraskuusta 2020 lähtien, hintojen nousu jatkuu korkeammilla ja matalammilla tasoilla vuoteen 2022 asti toukokuussa.“

Bitcoin RSI viikoittaisessa aikataulussa oli lehdistön aikaan 81.

BITKOININ KYSYNTÄ

Herra Masters lainasi makrotalouden perustekijöistä perustellakseen 30 000 dollarin Bitcoin-härkätavoitteensa. Analyytikko muistutti ensin edellisen hinta-RSI-nousutrendin siitä, että sillä oli „valtava määrä hypeä, paljon FOMOa [pelko puuttumisesta] ja vähittäiskauppiaat hyppivät kuormien mukaan“.

„Mutta tämä ei ole tilanne, jota näemme näinä päivinä“, hän lisäsi.

Bitcoin nousi yli 250 prosentilla maaliskuun puolivälin matalasta alle 4000 dollarista, ja sen ylöspäin suuntautunut vauhti johti pelkoihin inflaatiosta sijoittajien ja kauppiaiden keskuudessa. Maailmanlaajuiset keskuspankit ottivat käyttöön lähes nollakorot ja sitoutuivat määrälliseen keventämiseen COVID-19-pandemian aiheuttaman taloudellisen hidastumisen kiertämiseksi.

Laajentumispolitiikka laski valtionlainojen tuotot matalammiksi. Samaan aikaan ne aiheuttivat myös Yhdysvaltain dollarin laskun, mikä sai sijoittajat etsimään mahdollisuuksia muualta. Bitcoin hyötyi siitä. Monet kauppiaat ovat yhtä mieltä siitä, että se houkuttelee pääomaa niin kauan kuin keskuspankit painavat rahaa.

„Suuret instituutiot tai suuret hallitukset, kuten USA, saattavat ostaa Bitcoinia veneiden määrästä“, sanoi herra Masters. „Kun näin tapahtuu, myyntiin ei ole mitään syytä, koska jos he ostavat pitkällä aikavälillä, he tietävät, että jotain massiivista on meneillään.“

MIKSI 30 000 dollaria?

Bitcoinin 30 000 dollarin hintatavoite tuli osana Fibonacci Retracement -kaaviota.

Herra Masters kuvitteli kryptovaluutan säälimättömässä nousutrendissä, jota tukevat pitkällä aikavälillä nousevat perustekijät. Hän totesi, että BTC / USD todennäköisesti saavuttaa edellisen ennätyksensä, 20000 dollaria ensi vuonna.

„Bitcoin saattaa tarkastella [niukkoja] hintoja juuri nyt, ja saatamme nähdä tulevina vuosina 30 000, 50 000, 80 000 dollaria tai enemmän. Mutta tiedämme yhden asian varmasti, Bitcoin nousee aina 10 kertaa korkeammalle kuin mitä useimmat ihmiset ajattelevat olevan mahdollista sen menemiseksi „, hän lisäsi.