Bitcoin SV, Ontology, Maker Price Analysis: 14 november

Bitcoins dominans noterades vara cirka 65,27% vid presstiden, efter en nedgång från 65,99%. En ökning av nämnda mått, tillsammans med en uppskattande Bitcoin, är i allmänhet en indikation på förluster på altcoin-marknaden.

Både Bitcoin SV och Ontology såg ut att söka söderut på sjökorten. BSV kunde inte bryta motståndsnivån medan ONT bildade ett baisseartat reverseringsmönster som kunde ångra sina vinster under den senaste veckan. Slutligen antydde Maker ett hausseartat breakout men dess prisåtgärd ogiltigförklarade mönstret.

Bitcoin SV [BSV]

BSV uppvisade en hausseartad tvillingtoppsinstallation på Awesome Oscillator och såg en studs från $ 155,9 till $ 161,6. Men björnarna gick in och drev priset tillbaka under motståndsnivån på sjökorten.

I skrivande stund var BSV på väg mot söder igen, med supportnivåerna observerade till $ 155,9 och $ 151,13.

Den senaste veckan såg priset också mellan $ 160 och $ 156-nivåerna, vilket tyder på att ett brott ur intervallet kan initiera en kortsiktig trend. Därför kan en uppdelning leda till att BSV sjunker till så lågt som $ 144.

Ontologi [ONT]

Ontologi bildade en stigande kil (orange), ett mönster som borde se den senaste studsan omvänd. En avslutning under mönstret på god handelsvolym skulle se till att ONT sjönk mot 0,42 USD en gång till.

OBV betonade att även om köpvolymen ökade de senaste dagarna, så har försäljningsvolymen dominerat de senaste månaderna. Detta antydde att den tidigare trenden fortsatte eftersom den långsiktiga trenden i allmänhet är starkare.

Tillverkare [MKR]

MKR: s pris har varit ganska volatilt de senaste dagarna. Emellertid hade ett mönster dykt upp på sjökorten. Trendlinjen (vit) med MKR: s högre låga bildade en stigande triangel med motståndet på $ 550.

Men detta mönster ogiltigförklarades troligen efter att priset sjönk direkt förbi den stigande trendlinjen i diagrammen. MKR var därför osannolikt att skjutas upp i diagrammen för att stänga inom mönstret.

Denna utveckling kan leda till att MKR åter besöker supportnivån runt $ 500.